Парите играят важна роля във всекидневието ни. Те могат да

...
Парите играят важна роля във всекидневието ни. Те могат да
Коментари Харесай

Разбираме ли парите?

Парите играят значима роля във всекидневието ни. Те могат да ни обезпечат избран стандарт на живот или достъп до информация, която другояче мъчно бихме намерили. Финансовата ни самостоятелност и успешност зависи от самите нас и в това по какъв начин управляваме средствата си, пестим или пропиляваме. Парите не са всичко, не са най-важното, само че е значимо да сме финансово грамотни, с цел да живеем добре.

1. Важно е да влагаме

Задържаме пари в три случая - за транзакции, с цел да сме готови за непредвидени разноски, с цел да влагаме. Да вложим част от приходите си е толкоз значимо, колкото и да заделяме от тях. Няколко верни вложения могат да ви обезпечат непрекъснат приход, по този начин, че да увеличи стандарта ви на живот и да не ви се постанова да работите когато се пенсионирате.

2. Няма директен път към триумфа

Парите няма да паднат от небето. Трябва да работите за тях. Няма директен път към постигането на вашите цели, всичко се гради с упорите работа и саморазвитие. Трябва да градите умения, да четете, да учите и да полагате доста спомагателни старания. Никой няма да е удовлетворен от посредствени качества, изключително в случай че се стремите към високи позиции. Парите не порастват по дърветата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР