Пощенска банка разработи иновативни инструменти, базирани на изкуствен интелект (Artificial

...
Пощенска банка разработи иновативни инструменти, базирани на изкуствен интелект (Artificial
Коментари Харесай

Пощенска банка представи иновативни AI технологии на кариерния си сайт за подбор и развитие на таланти

Пощенска банка създаде новаторски принадлежности, основани на изкуствен интелект (Artificial Intelligence, AI), на кариерния си уебсайт, с които още един път модернизира и улеснява процеса на кандидатстване за работа и стаж. Новите AI технологии - " Story Builder ", " CV Assistant " и " Interview Trainer " надграждат цялостната тактика на финансовата институция за привличане и развиване на гении, показват грижата ѝ към претендентите и новаторството, с което усъвършенства общата работна среда.

Те са част от интегрираната ѝ система от цифрови решения с фокус върху геймификацията и персонализираното прекарване на бъдещите чиновници. Финансовата институция е първата на пазара в България с " AI Story Builder ", който дава опция на претендентите да оценят своите мощни страни и да аплайват вместо със CV по различен метод на база своите умения в духа на настоящите международни трендове. Компанията е и една от първите в страната, която употребява AI в помощ на претендентите посредством софтуерните функционалности " CV Assistant " и " Interview Trainer " на кариерния си уебсайт.

С тези новаторски AI технологии Пощенска банка за следващ път затвърждава изключителната си визия и високи стандарти при използването на съвременни подходи за привличане и развиване на гении и в одобряването на мощен новаторски работодателски бранд.
 Снимка 659672
Източник:

Новите три функционални модула на кариерния уебсайт на банката интензивно ще подкрепят гениите в техния професионален път, като развиват компетенциите им на разнообразни стадии в процеса на кандидатстване за работа и стаж, дават им различни подходи при липса на опит и им дават опция да усъвършенстват цялостното си показване пред работодателите.

" Story Builder " е първият инструмент, който се основава на метода на кандидатстване на база умения. Чрез него претендентът може да опише своята персонална история, вследствие на което ще получи подробен разбор на своите мощни страни и основни умения, както и рекомендация по какъв начин може да показва себе си по-добре в бъдещи обстановки.

Тази функционалност предлага опция за кандидатстване непосредствено през кариерния уебсайт на банката и без потребността от изпращане на автобиография, а ако претендентът няма професионален опит досега, тя ще му помогне да извлече на база къса персонална история всички негови умения и качества, с които може непосредствено да съобщи интереса си към дадена позиция, а след това добави и към своето личностно портфолио.

Благодарение на този метод Пощенска банка дава опция на претенденти, които от време на време не разполагат с съответстващия опит, да имат равни шансове за дадена позиция, и е част от обществената тактика на банката в посока на политиката за " Многообразие и приобщаване ".

Вторият модул се назовава " CV Assistant " и неговата цел е да оказва помощ на претендентите при съставянето на техните автобиографии, като им дава персонализирани препоръки за усъвършенствания. Сред неговите изгоди са изпращането на скъпа противоположна връзка, както и съответни упътвания за рационализиране и повишение на качеството на професионалното им портфолио, а посредством сходни насоки заинтригуваните могат да доразвият освен своите пълномощия, само че и да станат още по-конкурентоспособни на пазара на труда. Инструментът дава техническа противоположна връзка, само че и предизвиква и поддържа претендентите в техния професионален път, помагайки им да схванат по какъв начин да подобрят своето показване пред евентуални работодатели.

Благодарение на третия модул " Interview Trainer " претендентите могат да се приготвят дейно за изявленията, защото той им предлага реалистична подготовка и самостоятелна противоположна връзка. Приложението предизвиква развиването на отзивчивите умения и приготвя претендентите с действителни симулации за разнородни сюжети по време на изявленията. Тренировъчният помощник, основан на изкуствен интелект, изготвя разбор на мощните и слабите страни по отношение на дадените отговори и дава противоположна връзка с скъпи препоръки за усъвършенстване.

С него искащите имат опция да покачат своята успеваемост и меродавност при връзка, както и да придобият повече убеденост по време на изявление. Модулът дава по едно и също време скъпа помощ на претендентите, усъвършенства тяхната адаптивност към работна среда и ускорява позициите на Пощенска банка в конкурентна среда за търсене и привличане на нови гении.

" В Пощенска банка имаме вяра, че нововъведенията в технологиите са ключът към триумфа и одобряваме разнообразието от благоприятни условия, които те разкриват пред нас. С консолидираното на новите принадлежности, основани напълно на изкуствен интелект за привличане на гении, още един път впечатляваме пазара с другия си и ексцентричен метод и отговаряме на упованията на младежите на пазара на труда. Предоставяме им разнообразни принадлежности, въз основата на които те могат да извлекат скъпа информация за себе си и своите основни умения, да подобрят представянето си в една конкурентна среда, както и да покачат своите пълномощия и убеденост.

Имплементирането на новия развой през тази година съответства и с оповестяването на годишната ни стажантска стратегия, чиято съществена цел е да откриваме, развиваме и поддържаме амбициозни, изобретателни и смели младежи, с които да продължаваме да градим бъдещето на финансовите нововъведения. Знаем, че началото на всякога е значимо, по тази причина наша задача е да го създадем за тях забавно и друго. Изключително щастливи сме, че с всяка година от ден на ден гении избират и правят оценка точно такава ексцентрична първа среща с нас, а ние сме постоянно в очакване и неспокойствие към нашия екип на водачи да се причислят хора с юношески дух, изобретателен разум и пресен взор, с цел да гледаме и вървим дружно към познати и нови върхове на триумфа ", разясняват от Пощенска банка.

Стажантската стратегия на Пощенска банка се организира годишно и е ориентирана към всички амбициозни и надарени младежи с мотивация да потвърдят своите качества и да стартират професионалната си кариера в съвременна финансова институция, новаторски водач с над 30-годишна история на пазара. Младежите могат да аплайват за стаж както през новите модули на кариерния уебсайт на банката, по този начин и с Instagram CV в специфичния канал PostbankSuperstarter в известната обществена мрежа като изпратят 3 свои фотоси или стори, в което отбележат профила на банката.

Сред преимуществата ѝ са гъвкавото работно време, самостоятелния проект за образование и поддръжка от наставник през целия интервал на стажа, извънреден достъп до новаторски платформи за образование, работа по действителни планове и присъединяване в забавни мастър класове, атрактивното заплащане, опция за непрекъсната претовареност и кариерно консултиране, както и приемане на документ за приключен стаж в институцията. Изданието ѝ през 2023 година означи извънреден триумф като общо 173 стажанти бяха назначени в разнообразни отдели и офиси на банката, а повече от 30% от тях са траяли своята кариера на непрекъснати позиции във финансовата институция.

Желаещите да се включат тази година в стажантската стратегия на Пощенска банка могат да аплайват във всяка от локациите на институцията от необятната ѝ клонова мрежа в цялата страна, а оповестените позиции в централното ѝ ръководство са в следните посоки - " Банкиране на дребно ", " Корпоративно банкиране ", " Индивидуално банкиране ", " ИТ и технологии ", " Кредитна администрация ", " Правомерност ", " Управление на проблематични активи " и други

Като водещ топ шеф в страната, Пощенска банка неведнъж е отличавана през годините за своите нововъведения и планове в областта на човешките запаси. През 2024 година финансовата институция получава документа Top Employer от интернационалния самостоятелен Top Employers Institute за втора поредна година, което демонстрира отдадеността ѝ към обезпечаването на по-добри условия на труд и грижа за чиновниците и показва изключителните ѝ практики и политики в региона на човешките запаси.

По време на състезанието Employer Branding Awards 2024 на B2B Media Group банката беше наградена с три златни наградата в категориите " Creative Thinking ", " Excellence in Teamwork " и " HR Excellence ". В състезанието за най-хубав шеф в България - Career Show Awards през 2023 година компанията пък завоюва най-вече златни награди - общо четири в категориите: " Най-добър шеф " за " Банкиране " и " Финанси ", " Използване на технологии в HR " и за " HR екип ", както и пето отличие в общата и най-оспорвана категория " Най-добър шеф за 2023 година ".

Пощенска банка стана и единственият победител от България в интернационалния конкурс Employer Brand Stars Awards 2023, където в конкуренция с работодатели от над 30 страни получи две награди за: " Използване на цифрови технологии " ( " Use of Digital " ) и " Преживяване на претендентите " ( " Candidate Experience " ).

Повече информация по отношение на стажантската стратегия на Пощенска банка, както и преимуществата и полезностите на институцията като водещ шеф в страната, може да бъде открита на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР