Следващият парламент може да бъде много по-различен, заяви пред журналисти

...
Следващият парламент може да бъде много по-различен, заяви пред журналисти
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ посяха такъв вятър, че бурята няма да ги отмине

Следващият парламент може да бъде доста по-различен, съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Към днешна дата, това, което направиха (ПП-ДБ – бел. ред.) носи неспособност за устойчиво ръководство, съобщи още Борисов. " Там, където плюем, не лижем по-късно ", сподели още Борисов и предизвести, че когато някой си прави предизборна акция на негов тил, след това доста хлъзга. " Много народ се покатериха на него, само че доста паднаха ", посочи той.

По-време на договарянията Росен Желязков беше универсалната фигурна, в това число и за министър председател. ПП-ДБ направиха по този начин, че да се смразим още повече, съобщи Борисов и още веднъж предсказа, че може още 5 служебни държавни управления да се изредят.

Вчера те посяха подобен вятър, че бурята няма да ги отмине. Абсолютно всичко е изгубено във взаимоотношенията след през вчерашния ден, безапелационен е водачът на ГЕРБ във връзка с досегашните си сътрудници.

Според мен поръчката на Ваня Григорова, след нещата, които направи в София, идващият парламент може да е много друг, тъй като тя е действителният победител за кмет на София, разяснява водачът на ГЕРБ.

Законът за хазарта ще го променим, сподели още Борисов, откакто депутатите вкараха изключителна точка в днешния си дневен ред. Вносители са ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР