Парижкият Дисниленд набира нови принцове и принцеси, като кандидатите трябва

...
Парижкият Дисниленд набира нови принцове и принцеси, като кандидатите трябва
Коментари Харесай

В тази държава може да станете принц или принцеса и дори...

Парижкият " Дисниленд " набира нови принцове и принцеси, като претендентите би трябвало да са " високо стимулирани и енергични ", с цел да попълнят редиците на атракциона, написа pochivkata.blitz.bg.

Свободните позиции са 50. Кастингът ще се организира на 8 юни в Дъблин.



Всички претенденти би трябвало да имат обикновени танцови умения и да имат бегла аналогия с анимационните герои на " Дисни ". Девойките би трябвало да са с растеж сред 160 и 173 см, а младежите - сред 170 и 183 см. Няма да бъдат одобрявани претенденти с забележими татуировки.

Работата планува и нощни смени, заради което претендентите би трябвало да са навършили 18 години. Желаещите би трябвало да владеят френски и британски език и да са разполагаем след 18.00 ч. На кастинга претендентите би трябвало да се явят с комфортни обувки, с цел да показват танцовите си умения. Забранява се носенето на всевъзможен грим.

На 1 юни, другояче детският атракцион, скандализира с отпразнуването на Прайд за първи път. Събитието бе проведено взаимно с Greatdays Travel Group.

То бе наречено “Magical Pride ” ( “Магичен Прайд ”), а в уеб страницата на организацията се разказва като “празненство на многообразието ”.

Това бе и първото публично ЛГБТИ събитие, провеждано в парк на Дисни.



Независимо от неналичието на открити ЛГБТИ герои във филмите им, Дисни е изключително известно име измежду гей общността.

Освен това, Дисниленд е постоянна туристическа дестинация за гей двойки, като през последните години там се случват и голям брой оферти за брак.

И въпреки всичко, какъв брой би ви коствало да посетите това известно в целия свят място? Билетите до Париж, в случай че ползвате нискотарифна самолетна компания, потеглят от 20 евро според от датата на резервацията.

Нощувката излиза най-евтино в случай че ползвате уебсайт за наемане на квартири чартърен като airnb или booking. Най-ниската цена на човек е 15 евро.

Различни български компании оферират и резервация на билети за Дисниленд онлайн. Най-евтиният е 102 лв. и важи за един ден в един парк, а най-скъпият - 400 и е за четири дни за два парка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР