Парижки музей стана първият в града, който отвори вратите си

...
Парижки музей стана първият в града, който отвори вратите си
Коментари Харесай

За първи път! Посетители по голи дупета и гърди се разходиха в музей в Париж, полицията не ги пипа, защото...

Парижки музей стана първият в града, който отвори вратите си за гости нудисти, като им даде специфични часове за посещаване и провежда специфични обиколки. Експозицията в музея за модерно изкуство " Пале дю Токио " беше посетена от към 160 души и разпродадена за по-малко от два дни, написа " Дейли мейл ".



Това не е първата нудистка самодейност в града. Миналата година парк в източната част на Париж тества първа специфична нудистка зона в града и неотдавна пространството още веднъж бе отворено за летните месеци.



Нудистите споделят, че събитието в музея е пробив в една от културните столици на света.

" Културата е част от всекидневието ни и това е специфична опция ", съобщи Джулиън Клод-Пенегри, шеф по връзките на Парижката асоциация за нудисти. " Днес манталитетът се трансформира. Нудистите... бутат бариери, табута или разбирания, които са били обструктивни.


Сдружението, което има към 88 000 почитатели в Париж, има 2.6 милиона членове във Франция. Освен това е планувано и отварянето на клуб на нудиста по-късно тази година.



Освен в Париж, изложба във Виена предложения посетителите си смъкват облеклата си за специфична галерия, отдадена на голотата на мъжете през 2013 година, а музей в Австралия също отвори вратите си за голи фенове.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР