Парични суми по влогове, горски масиви и жилища са сред

...
Парични суми по влогове, горски масиви и жилища са сред
Коментари Харесай

Мошеници завлякоха богата софийска фамилия със 7 милиона лева

Парични суми по влогове, горски масиви и жилища са измежду откраднатото. Организирана незаконна група е придобила с машинация парцели в София и банкови сметки за 7 млн. лева против сумата от 50 хиляди лева, оповестява bTV. Имотите и сметките са на софийска фамилия, в която има банкери, лекари и хора на изкуството. Двете сестри наследнички към този момент са умряли, а синът на едната – Атанас, по някакъв метод се оказва, че не е в удостоверението за наследници.

Подозренията на прокуратурата са, че това е станало с присъединяване на държавен чиновник. В схемата има също забъркан служител на реда, както и банков чиновник. Сред парцелите има голяма къща на бул. „ Мария Луиза “, както и апартамент от 150 кв. м на бул. „ Витоша “.

Измамата е била подготвяна от 3 години по две линии – посредством подписване на контракти за продажба, както и посредством мним брак, подписан от едната сестра с мъж, по-млад от нея с 20 години. Свидетелството за брак е от Москва и документът има всички нужни атрибути, а след гибелта на дамата той става правоприемник.

Чрез схемата са добити жилища, горски масиви и парични суми по влогове, съобщи и прокурор Сийка Милева. Измамата се проверява от 3 години.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР