Пари Сент Жермен започна да бележи спад във формата в

...
Пари Сент Жермен започна да бележи спад във формата в
Коментари Харесай

Гол в добавеното време спаси ПСЖ на старта на 24 кръг

Пари Сент Жермен стартира да бележи спад във формата в един от най-неудобните моменти от сезона, когато Шампионската лига е напът да се завърне. На старта на 24 кръг клубът стигна до най-трудния си триумф от началото на сезона в Лига 1, побеждавайки Рен с 1:0 с гол в добавеното време на Килиан Мбапе.

В 93' „ парижани “ подеха контраофанзива, която приключи с асистенция на Лионел Меси за съотборника му в предни позиции, който пък показва самообладание с един от ударите, станал запазена марка за Тиери Анри от дните му в Арсенал. Именно сходни осъществявания карат мнозина да съпоставят към момента младия френски гений с легендата на „ артилеристите “.

ПСЖ продължава да подържа солидна отдалеченост на върха в подреждането, само че фактът, че тимът отпадна на 1/8-финалите от Купата на Франция и сходни неуверени резултати, като този с Рен и оня с Лион при започване на януари, демонстрират, че тимът надалеч не се намира в най-хубавата си форма.

Реал Мадрид ще гостува в Париж на 15 февруари в мач от Шампионската лига, а това ще е директен конфликт сред водачите на Франция и Испания. Срещата е може би най-дългоочакваната от 1/8-финалите в шампионата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР