Пари Сен Жермен ще гостува в последния си мач в

...
Пари Сен Жермен ще гостува в последния си мач в
Коментари Харесай

Луис Енрике: Ситуацията е трудна за всички, но е в ръцете ни

Пари Сен Жермен ще гостува в последния си мач в групите на Шампионската лига на към този момент класиралия се отбор на Борусия Дортмунд, като победа за французите ще е равносилна преди всичко в групата и продължение напред. Треньорът на отбора Луис Енрике е благополучен, че тимът му дължи ориста в ръцете си.

" Борусия към този момент се класира, само че другите два отбора не държат ориста в ръцете си, а ние - да ", сподели испанският експерт на конференцията си.
 Алчен! Луис Енрике желае трима като Мбапе
Алчен! Луис Енрике желае трима като Мбапе

Ето какво сподели

" Ситуацията е сложна за всички, само че е в ръцете ни. Няма да бъде елементарно. Играем мъчно в Шампионската лига, изключително при гостуванията. Но това няма да промени нашите хрумвания и цели ", сподели още той. В по този начин наречената " Група на гибелта " всичко ще се реши в последния кръг.

" Разликата е доста дребна, по този начин беше във всеки мач ", промяна Енрике. " Можеше да спечелим всеки един мач, само че можеше и да загубим всеки, тъй че е мъчно да се каже какво ще стане в последния кръг ", предизвести той.

" Тези мачове са лесни въпреки това. Няма потребност се стимулират играчите. Понякога даже е нужно да ги успокоим, когато са пред край ", добави испанецът.

" Играчите летят на подготовка, тъй като всички желаят да играят. Това е от вида мачове, в които би трябвало да контролираш страстта и да се увериш, че няма да стане прекомерна ", счита треньорът.

" Ако не искаш напрежение, значи не би трябвало да си в огромен клуб като състезател или треньор. Аз нямам проблем с това, тук съм поради шоуто ", приключи Луис Енрике.
 Мбапе е подготвен да подпише нов контракт с ПСЖ
Мбапе е подготвен да подпише нов контракт с ПСЖ

Добри вести за " принцовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР