Пари Сен Жермен победи Реал (Мадрид) с 1:0 в най-вълнуващата

...
Пари Сен Жермен победи Реал (Мадрид) с 1:0 в най-вълнуващата
Коментари Харесай

ПСЖ удари Реал в добавеното време

Пари Сен Жермен победи Реал (Мадрид) с 1:0 в най-вълнуващата и предстояща среща от 1/8-финалите на Шампионска лига, играна на митичния стадион " Парк де Пренс ".

В по-голямата част от мача парижани владееха протичащото се на терена, само че по този начин и не успяваха да разпечатат вратата на Тибо Куртоа, а като за похлупак на всичко Лионел Меси (62`) пропусна да се разпише от дузпа. В последна сметка обаче Килиан Мбапе (90+4`) означи скъпо за ПСЖ попадение.
 ПСЖ - Реал (Мадрид): 1:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
ПСЖ - Реал (Мадрид): 1:0 (Развой на срещата по минути)

Мбапе евентуално ще играе против бъдещия си тим

Другата позитивна вест за домакините довечера бе завръщането на Неймар. Бразилецът лекуваше травма и се появи в 73-ата минута. Рваншът на " Сантиаго Бернабеу " ще бъде на 9 март.

Двубоят стартира равностойно, като двата тима не предприемаха непотребни опасности. Парижани главно задържаха топката в свое владеене, пробвайки се да пробият отбраната на Реал.
 Снимка 563690
Източник:

В петата минута Килиан Мбапе показва класата си и проби отляво. Французинът подаде към Ди Мария, който от точката на дузпата шутира, само че прати топката високо над вратата.

В 18-ата минута точно Мбапе бе изведен с хитро, прехвърлящо отбраната подаване. Притиснат от Милитао, французинът въпреки всичко нанесе удар, който обаче бе чудесно отразен от Тибо Куртоа. С това и завършиха забавните положения през първото полувреме.
 Снимка 563691
Източник:

През втората част парижани получиха правото да изпълнят дузпа, откакто Дани Карвахал повали Мбапе на земята в наказателното поле. Лионел Меси се нагърби с отговорността, само че не съумя да се разпише от бялата точка.

До края на срещата домакините бяха по-дейни, само че по този начин и не съумяха да разпечатат вратата на Куртоа. В добавеното време обаче следващ отличен пробив на Мбапе отляво приключи с диагонален изстрел по земя. Топката мина сред краката на Куртоа и влезе във вратата - 1:0.
 Снимка 563693
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР