Пари Сен Жермен определи трансферната цена на най-скъпата си покупка

...
Пари Сен Жермен определи трансферната цена на най-скъпата си покупка
Коментари Харесай

Неймар вече струва почти двойно

" Пари Сен Жермен " дефинира трансферната цена на най-скъпата си покупка - Неймар. 7 месеца, откакто парижани заплатиха на " Барселона " рекордните 222 млн. евро за услугите на бразилеца, в този момент той коства... двойно.

Според испанското издание " Ас " откупуващата уговорка в контракта на нападателя е в размер на 400 млн. евро. Тя е избрана персонално от притежателя на ПСЖ - Насер Ал-Хелайфи.

Именно той твърдеше, че Неймар не се продава. В последна сметка бразилецът към този момент има цена, само че сумата наподобява невъзможна за покриване от футболните грандове.

Според медиите в Испания, по този метод парижани се пробват да тушират желанието на " Реал " Мадрид да притегли Неймар. През зимния трансферен прозорец се заприказва за оферта от страна на " кралския клуб ", появиха се и информации, че юристите на испанския гранд са провели диалози с бащата на футболиста, който дава отговор за прехвърлянията му.

Неймар мина на " Парк де пренс " през август 2017 година и през сезона има 29 гола в 30 мача във всички шампионати. Бразилецът сега се възвръща от строшаване на глезена. Той претърпя интервенция в родината си и може да отсъства от терените за над 3 месеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР