Пари ли нямат за храна, или Мария Игнатова му стапя

...
Пари ли нямат за храна, или Мария Игнатова му стапя
Коментари Харесай

Уникум: Мъжът на Мария Игнатова шокира с живи мощи, станал е мършав като Дони!

Пари ли нямат за храна, или Мария Игнатова му " стапя лагерите " от креватни осъществявания, не е ясно, само че Ивайло Цветков - Нойзи е плашещ. Визията му шокира потребителите през днешния ден, когато персонално той пусна две фотоси от почивката си с Мария на морето.

Че Игнатова е слаба, слаба е и това се знае от дълго време. Тя не трансформира килограмите си към този момент години наред, а и е жена, тъй че е добре да е нежна и фина. За Нойзи обаче, който е мъж и, както споделят, би трябвало да си тежи на мястото, тези килограми са уникум.

Забележете какви са му и ръцете, и краката, и тялото като цяло! Мнозина го дефинираха като предстоящ двойник на Дони, който от дълго време е замязал на мумия от уязвимост.

" Стига бе, какви са тези живи мощи при Нойзи?! И той ли откачи по манията за веганство, слънцеядство, нищоядство и каквито и там други простотии да има?! Мария по какъв начин го харесва подобен?! Я вижте по какъв начин е замазан някогашният й Димитър Рачков, а за още по-предишният Петко Димитров да не приказваме - яка здравеняк ", разясняват консуматори в нета.

Нойзи фактически се е изпил от уязвимост и в случай че счита, че по този начин наподобява по-интелигентен и концентриран, по-вглъбен в себе си, ще го разочароваме. Не, не наподобява. Просто наподобява като пуснат от Освиенцим.

Тагове: Мария Игнатова Нойзи Ивайло Цветков Нойзи морето Дони
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР