Паралелно с признанието обаче Тръмп ясно подчерта, че САЩ възнамеряват

...
Паралелно с признанието обаче Тръмп ясно подчерта, че САЩ възнамеряват
Коментари Харесай

Ето Как Доналд Тръмп Заби Звучен Шамар На Целия Свят!

Паралелно с признанието обаче Тръмп ясно акцентира, че Съединени американски щати имат намерение да останат непреклонен сътрудник на Саудитска Арабия и това няма да се промени.

„ Нашите разследващи служби не престават да вършат оценка на цялата информация. Напълно е допустимо престолонаследникът да е знаел за това трагично събитие ”, съобщи Тръмп, представен от „ Дейли Сабах ”. В изказването, публикувано от Белия дом, Тръмп уточни, че не има намерение да приключва военните контакти с Рияд. Според президента това ще е малоумен ход, от който най-големите печеливши ще са Русия и Китай.

Турските служби, които разполагат и с аудиозаписи от бруталното ликвидиране, са сигурни, че заповедта за убийството е пристигнала от най-високо равнище в Рияд. Не е допустимо в консулството „ инцидентно ” да бъде осъществено сходно ликвидиране. Джамал Хашоги подлагаше на критика някои от дейностите на кралското семейство в Рияд и избяга в Съединени американски щати през 2017 година, опасявайки се, че може да бъде хванат в родината си поради своите възгледи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР