Папата отново се помоли за мирното бъдеще на европейска държава.След

...
Папата отново се помоли за мирното бъдеще на европейска държава.След
Коментари Харесай

Папа Франсиск се помоли за Украйна

Папата още веднъж се помоли за мирното бъдеще на европейска страна.

След молитвата Ангел Господен папа Франциск още веднъж насочи мисъл към Украйна, която той в никакъв случай не изостави по време на поклонничеството си в Канада, оповестява БГНЕС, като цитира Ватикан нюз.

Пред " бедствието на войната " папа Франциск се помоли " мъдростта да въодушеви съответни стъпки за мир " и по-късно сподели, че за покаятелното си посещаване в Канада ще приказва по време на идната обща визита, показват от Ватикана.

" Дори и по време на моето пътешестване, не престанах да се апелирам за украинския народ, атакуван и изстрадал, изпросвайки от Бог да го освободи от бедствието на войната ", сподели папата, откакто произнесе неделната молитва и още веднъж насърчи " мъдростта да въодушеви съответни стъпки за мир ":

" Ако погледнем обективно действителността, като се имат поради вредите, които всеки изминат ден на война носи на това население, само че и на целия свят, единственото рационално нещо, която би трябвало да се направи, е да се спрем и да преговаряме. Нека мъдростта да въодушеви съответни стъпки на мир ", бяха думите на Франциск.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР