Папараците винаги са досадни, но понякога наистина прекаляват. На латино

...
Папараците винаги са досадни, но понякога наистина прекаляват. На латино
Коментари Харесай

Дженифър Лопес наруга фотограф-папарак

Папараците постоянно са досадни, само че от време на време в действителност прекаляват. На латино дивата Джей Ло също не й се размина и беше снимана на излизане от фитнес залата, където тренираше. Причина за яростта й стана фотограф, който я щракна преди да си влезе в първокласния джип.

53-годишната Дженифър Лопес нормално излиза с грим и с огромни очила. А когато е пред камерата у дома и популяризира козметичните си артикули или взема решение да запише малко клипче за почитателите, наложително поставя филтри на лицето си, с цел да наподобява по-младежко.

Този път тя не беше готова по този метод и беше облечена спортно, като не носеше грим. Лошото въодушевление на звездата стартира още при влизането си в залата. Тя бе облечена в жълтеникав чеп и спортно горнище.

При опит да влезе в залата, картата й за достъп зацикли и се наложи да престои пред залата известно време, до момента в който оправят казуса. В края на тренировката Джени несъмнено беше в неприятно въодушевление и тъкмо тогава се откри фотограф, който да я снима без нейно разрешение. Тогава тя го наруга като каруцар.

Точните и думи бяха: „ F... you, bye ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР