Папарашки снимки на може би най-известната ни към момента манекенка

...
Папарашки снимки на може би най-известната ни към момента манекенка
Коментари Харесай

Взрив: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Алекс Богданска разбуниха мрежата! (от днес са)

Папарашки фотоси на може би най-известната ни все още манекенка - Алекс Богданска, разбуниха духовете в мрежата. Кадрите са от през днешния ден и на тях се вижда по какъв начин някогашната жена на Даниел Петканов се разхожда напразно по Витошка и не стопира да приказва по телефона.

Богданска е сама, не се отдели и за момент от екрана на мобилното си устройство и бе облечена напълно неглиже - с розов спортен екип и грейка. Косата й бе пусната свободно и развята, нищо изключително - изцяло уместно за всекидневието.

Друго обаче направи усещане и провокира реакциите на потребителите. И това не е мъж, с който Алекс се е срещнала - подобен нямаше, а самата й визия. Мнозина са уверени, че това действително не е тя, а някакво измислено създание, което си е показала и в което желае да се трансформира.

" Богданска, та ти не приличаш на себе си, станала си клонинг на всички редови кифли. И нали сякаш не си чалгарка, а менекенка?! Нали сякаш в света на модата се търсеха другите и самостоятелни лица, къде отиде твоето?! Преди имаше лъчение, беше разпознаваема, а в този момент те гледаме и все едно виждаме следващата силиконка или плеймейтка ", разясняват в нета.

Действително Александра не е предходна единствено с ринопластиката, а очевидно е прибегнала и до няколко нови пластични интервенции по себе си, тъй като от ден на ден се слива с масовката.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР