Панталоните са основна част от дамския гардероб, която дава много

...
Панталоните са основна част от дамския гардероб, която дава много
Коментари Харесай

Ето как модерните модни 50+ носят панталони: 10 стилни и актуални идеи за първия месец на есента

Панталоните са съществена част от дамския дрешник, която дава доста благоприятни условия за стилни комбинации. Днес дано да разгледаме 10 забавни хрумвания за готин есенен сезон за модата 50+.

Вталена тениска + цветна риза + кремав панталон – грациозен комплект както за излизане, по този начин и за всеки ден. Моделът с разкроена кройка разкрива най-тясната част на крайници, правейки женския контур по-тънък.

Широката кройка има и отслабващ резултат. Панталоните в бежови тонове постоянно наподобяват елегантни, не претоварвайте изображението, тъй че бежовото облекло може да бъде допълнено с цветни детайли и акцентни аксесоари.

Модел с хартиена торбичка на талията ви разрешава да скриете съществуващите дефекти на фигурата в региона на бедрата и корема. За да извършите изображението допустимо най-хармонично, по-добре е да поставите горната му част в колана.

Панталоните със странични цепки акцентират характерността на дамата, изпъкват от тълпата. Изображението се добавя от кремав “топ ”, удължено яке, бежови “лодки ”, акцентна чанта с моркови.

Не по-зле снежнобялите панталони наподобяват като част от костюм от две елементи. Бяла жилетка без непотребни елементи върви добре с женствена блуза, сива чанта и обувки в същия цвят въобще не излизат от стилния комплект.

Вижте какъв брой красиво моделът 50+ съчетава кариран панталон с ефектна изчистена блуза. Ефирните буф ръкави придават “шик ” тип.

Комбинацията от бяла риза с класическа кройка, бежов панталон и лачени обувки е най-дискретният комплект в стилното ни ревю. Минималистично облекло ще наподобява уместно в офис конюнктура, на изявление или бизнес среща.

На възраст 50+ не би трябвало да се отказвате от ярки цветове. Тандемът от мрачно оранжеви панталони, синя риза и “лодки ” в физически цвят наподобява забавно и извънредно. Просторен аксесоар прибавя деловитост към ансамбъла.

Втален дълъг ръкав + панталон + удължено сако е съществена композиция, която елементарно ще се впише в всекидневието, офиса или вечерния жанр. Модният комплект е допълнен от елегантни сандали и клъч от мека кожа.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР