Панелният ван Nissan Townstar вече се предлага и с остъклена

...
Панелният ван Nissan Townstar вече се предлага и с остъклена
Коментари Харесай

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Панелният ван Nissan Townstar към този момент се предлага и с остъклена двойна кабина. В новата версия компактният ван с дължина L2 и 1,3-литров бензинов мотор предлага място за до петима души с размер на товарното пространство от 2,1 кубически метра. При прегънат втори ред седалки, размерът на товарното пространство се уголемява до 3,1 кубически метра - най-хубавата стойност в този клас транспортни средства.

Вариантът L2 на Nissan Townstar има обща дължина от 4910 мм, което го прави с към 422 мм по-дълъг от разновидността L1. Новият вид на Nissan Townstar идва общоприетоо с две остъклени плъзгащи се порти и задни стъкла с чистачки и се предлага на цени, започващи от 26 880 евро (нето). Базиран е на линията съоръжение Acenta, която е разширена, с цел да включва спомагателни акценти в региона на комфорта и технологиите.

В допълнение към осведомителната система за лидера с 4,2-инчов TFT екран има помощник за паркиране откъм гърба, круз надзор с ограничител на скоростта, ESP с помощник за непряк вятър и система за централно заключване с радио дистанционно управление, пакет въздушни възглавници, LED осветяване в багажника зона, отопляеми предни седалки и електрическа ръчна спирачка на борда.

Точно както Nissan Townstar панелен ван L2 с две седалки, разновидността с двойна кабина е оборудван с 1,3-литров, бензинов мотор, който създава 96 кВт/130 к.с. и развива въртящ миг от 240 Нм.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР