Пандемията удари бизнеса на Стефан Николов, мъжа до популярната водеща

...
Пандемията удари бизнеса на Стефан Николов, мъжа до популярната водеща
Коментари Харесай

Коронавирусът УДАРИ бизнеса на Стефан и Гала, но не и любовта им

Пандемията удари бизнеса на Стефан Николов , мъжа до известната водеща на „ На кафе “ Гала. „ Тази година е мъчно за мен. Изгубих доста кошери поради ди пръскането с химикали и невъзможността да полагам старание. Пътуването беше затруднено, а хората в обкръжението ми стопираха да ми оказват помощ по разнообразни аргументи. Не може да се каже, че напълно съм банкрутирал, само че нещо сходно е “, показа Стефан, който се надява обстановката да се възстановява.

Мъжът на Гала и тази година още веднъж й изпрати есемес, 15 години след сбъркания, който пуска и става причина двамата да се срещнат. Тогава водещата е в тежък бракоразвод, а той е с малко дете и вманиачен темперамент. „ Аз бях всепомитащо гюле, а тя - непоклатимо дърво. Гюлето продължи да се върти, дървото го управлява. Обаче в този момент гюлето е в застой, охладено “, смее се Стефан за връзките им през днешния ден.

 „ Мога да кажа, че го обичам повече от себе си. От първия си мъж разбрах, че не би трябвало да вярваш 100% на мъжете, само че със Стефан любовта ни е друга “, споделя от своя страна тв водещата. Тя признава, че и двамата имат сложни характери. „ Той обаче към момента мъчно споделя „ Извинявай “, прецизира Гала.

Допреди нея той бил още по-буен. „ Карах пистови мотори, обикалях купони, случвало се е дори да се прибера след три дни по заведения. Ако не беше Гала, в никакъв случай нямаше да се трансформира “, безапелационен е предприемачът. Между всичко обаче Стефан бил доста сантиментален, водещата пък внася успокоение и естетика, написа „ България Днес “.

„ Тя беше моята фантазия. Харесвах я по какъв начин наподобява. Живях с нейното лице за идеалната жена и след 15 години тя към този момент е моя жена. Оттогава имам вяра в чудесата “, смее се Стефан. И прибавя: „ Не се усещам в нейната сянка, в случай че тя ми е слънце и в действителност, като ме огрее, аз мятам сянка надолу. Ето даже от тази позиция аз съм основата, на която е стъпило слънцето да грее “, добавя половинката на Гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР