Пандемията причини икономически срив, трудно съпоставим дори с най-жестоките кризи

...
Пандемията причини икономически срив, трудно съпоставим дори с най-жестоките кризи
Коментари Харесай

Как Apple бори безработицата с мобилни приложения

Пандемията аргументи стопански срив, мъчно сравним даже с най-жестоките рецесии в историята, а един от резултатите бе рекордна безработица в доста страни по света.

Въпреки че дигитализацията и автоматизацията навлизат в света ни от години, обществената изолираност и ограниченията ни демонстрираха, че милиони длъжности просто няма по какъв начин да бъдат изпълнявани от домакински офис.

В същото време други браншове бяха взривени от невъобразим растеж и развиване, като още при започване на пандемията Amazon разгласи 100 000 отворени работни места.
 Снимка 494708

Изглежда че набирането на фрагменти в Apple също се е случвало с цялостна мощ, а компанията съществено е засилила назначението на фрагменти за разработка на мобилни приложения за iOS.

От април 2019 година досега компанията е основала невероятните 300 000 работни позиции, обвързани напълно с измислянето и създаването на приложения, стана ясно тази седмица.

От Apple оповестиха, че все още единствено в Съединени американски щати има към 2.1 милиона работни места, фокусирани върху работа със наличието в App Store, и общо 2.7 милиона работни места в компанията на територията на страната.

В известието към медиите се коментира, че приложенията стават все по-важни за действието на обществото и бизнеса в резултат на огромните промени, породени от Коронавирус.
 Снимка 494707

В момента конспектите за образование на програмисти на Apple се употребяват в над 9000 висши образователни заведения по света, като компанията продължава да основава разнообразни академии и стратегии.
 iPhone, Apple, Fortnite, Epic Games и за какво телефоните се продават за по 10 000 $ в Еbay
Защо iPhone втора употреба може да коства 10 000 $

Поредната полуда

9To5Mac напълно закономерно означават, че точно основаните работни места и налозите, които Apple заплаща, са главните козове на компанията, когато е изправена пред противоречиви въпроси, като този с таксуването на покупки в приложения от App Store да вземем за пример.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР