Пандемията от COVID-19 принуди хиляди двойки по света да променят

...
Пандемията от COVID-19 принуди хиляди двойки по света да променят
Коментари Харесай

Звездните двойки, които отложиха сватбите си заради коронавируса

Пандемията от COVID-19 принуди хиляди двойки по света да трансформират проектите си и даже да отсрочат плануваните отдавна сватби. Сред тези, които бяха определили дата за сватбения си ден, имаше и няколко звездни звойки. Вижте ги в канала във vbox7:

Кейти Пери и Орландо Блум

Бъдещите родители трябваше да се венчаят пред 150 посетители в Япония през лятото. Източник на сп. " People " показа, че сватбата се отсрочва, само че новата дата и локация към момента не са решени.
 Кейти Пери и Орландо Блум Gulliver/Getty Images
Дженифър Лопес и Алекс Родригес

В „ Шоуто на Елън Дедженеръс “ певицата разкри, че сватбата ѝ с Алекс Родригес ще бъде отсрочена. Бъдещата женитба ще бъде четвърта за Дженифър Лопес и втора за Алекс Родригес.

Ема Стоун и Дейв Маккери

Носителката на „ Оскар “ Ема Стоун и сценаристът Дейв Маккери трябваше да се венчаят в средата на март. Двамата към момента не са решили нова дата за сватбата им.
 Ема Стоун Gulliver/Getty Images
Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци

Принцеса Беатрис - петата внучка на кралица Елизабет Втора, трябваше да се омъжи на 29 май. Според Daily Mail сватбата е отсрочена за 2021 година
 Принцеса Беатрис Gulliver/Getty Images
Миа Калифа и Робърт Сандберг

27-годишната някогашна порноактриса Миа Калифа също отсрочи женитба си с Робърт Сандберг поради ковид. В профила си в Инстаграм ливанката качи фотография, под която написа:

„ Ако светът свърши преди да съумея да се омъжа за Робърт Сандберг през юни, апелирам да бъда заровена с една от тези 12 рокли “.
               

A post shared by (@miakhalifa) on Apr 6, 2020 at 8:38am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР