Пандемията от COVID-19 приключи в Германия, каза министърът на здравеопазването

...
Пандемията от COVID-19 приключи в Германия, каза министърът на здравеопазването
Коментари Харесай

Германия обяви край на пандемията

Пандемията от COVID-19 завърши в Германия, сподели министърът на опазването на здравето Карл Лаутербах, представен от " Политико ". Лаутербах, който е епидемиолог, съобщи на конференция, че е направил тази оценка въз основа на разглеждане на разновидности на вируса, равнища на имунизиране и болнични случаи.

" Преодоляхме сполучливо пандемията в Германия ", добави социалдемократът.

Лаутербах, прочут със своите в началото внимателни политики за COVID-19 по време на световната здравна рецесия, в последно време възприе друг звук. Той беше народен представител при започване на пандемията, само че въпреки всичко имаше доста въздействие върху държавното управление, тогава ръководено от консерватора Ангела Меркел, като специалист в региона, постоянно се появяваше в излъчвания и привличаше внимание в обществените медии.

Лаутербах сподели, че може да разбере интереса по въпроса какво се е объркало по време на рецесията, само че твърди, че тактиката на Германия като цяло е проработила, " тъй като в края на краищата рационалните и тези, които са били потребни в Германия, са овладели провокации ".

Въпреки това, добави Лаутербах, има някои неща, които в ретроспекция е трябвало да се създадат по друг метод. " Вярвам, че дългите затваряния на учебни заведения не бяха толкоз нужни ", уточни той.

Във вторник за финален път се събра държавният експертен съвет по COVID-19. След този петък всички държавни защитни ограничения против пандемията ще приключат, в това число оставащите условия за маски, да вземем за пример за посетителите на лечебните заведения.
ТЕМА преди 4 дни 692 преди 7 дни 912 преди 8 дни 1134
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР