Панайот Панайотов призна за своя смъртоносен порок Легендарният изпълнител е един

...
Панайот Панайотов призна за своя смъртоносен порок
Легендарният изпълнител е един
Коментари Харесай

Панайот Панайотов призна: От този смъртен грях ме спаси жена ми!

Панайот Панайотов призна за своя гибелен недостатък

Легендарният реализатор е един от най-възрастните участници в музикалното шоу „ Като две капки вода “. 73-годищният артист е в забележителна форма. Нея обаче тай дължи само на брачната половинка си Емилия.

Естрадната легенда среща единствената си брачна половинка нито доста рано, нито доста късно. По това време той е на върха на славата си и към него има дами, което го обожават. А той на драго сърце се радва на тяхното внимание.

Съпругата си среща в далечната 1983 на 19 януари във към този момент някогашния  „ Новотел Европа “. Там е и сватбата им, на 8 април 1984 година. Скоро двамата ще честват рубинена женитба,  а точно 40 години сватбен живот.

За Панайот Панайотов брачната половинка му е точния човек, обичаната жена, за която всеки би мечтал, която постоянно го е спасявала от доста неща и е заставала компактно зад тила му.

„ Пожелавам на всеки да има такава брачна половинка. Тя бди над мен като орлица. Грижи се аз всичко- от дрескода до здравето ми…Бях подвластен от алкохола, напряко си бях пияч.

Но пиенето ми влияеше зле, ставах раздразним, нервозен, несъответстващ, превръщаше ме в скандалджия. Но всичко това, зависимостта ми от чашката, преодолях с помощта на брачната половинка си.Тя схваща и се оправя с всичко “, ни стопира да хвали жена си Емилия естрадната икона.

Тя го е въодушевила да сътвори песните, отдадени на нея, като „ Шопкиня “, “Ема “ и „ Емилия “. Признава, че би починал за нея, в случай че се наложи. И не съжалява, че не са станали родители.

Инфо: Лупа.бг

 

Тагове: Панайот Панайотон Емилия Емилия и Панайот Панайотов певец алкохол Като две капки водо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР