Панайот Кючуков продължава да привлича внимание дори 17 години след

...
Панайот Кючуков продължава да привлича внимание дори 17 години след
Коментари Харесай

Адът за Пацо от „Биг Брадър“ се завърна! Кошмарът „Пеньо“ го заля отново

Панайот Кючуков продължава да притегля внимание даже 17 години след паметното си присъединяване в „ Биг Брадър “. Животът му не се разви съгласно упованията и славата не го споходи, само че към момента е в полезрението на медиите.

Пацо не сполучи в фамилния живот. Наскоро се разведе и въпреки да има малко момиченце за развъждане, не стопира да вършее по нощните заведения в Студентски град дружно с чалга артиста Теодор.

Очевидци настояват, че двамата не пропущали вечер, в която да не забият някоя мацка. Били страшна комбина и успявали да смъкват и най-красивите дами.

Кошмарът „ Пеньо “ обаче се е завърнал. В един от пиянските запои Пацо си тръгнал с транссексуална дама, която не схванал, че не е родена жена. Впоследствие, когато разбрал, му станало неприятно, тъй като всички мемоари от унижението, на което го подложи Пеньо Даскалов през 2006 година, се завърнали.

Припомняме, че в „ Биг Брадър “ Пеньо се показа за жена на име Пепи. След това стартира да се смъква с Панайот. В резултат двамата се целуваха и опипваха. Когато Пацо разбра истината, се почувства потиснат и стартира да атакува словесно Пеньо, който ненавижда и до през днешния ден.

Комплексите на плейбоя от Гълъбово на тази тематика са големи и до през днешния ден. Ето за какво, когато трансджендър му се смъква и не знае истината, пъкълът за него се завръща.

Пеньо пък сега е надалеч от славата и към този момент се е отказал да бъде прочут. Имаше проекти за музикална кариера, само че направи две песни и всичко свърши. Към днешна дата работи като сервитьор в родния си Чирпан и е напълно феминизиран.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Пацо от Биг Брадър Пеньо от Биг Брадър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР