Пампорово открива днес ски сезона с пет писки и близо

...
Пампорово открива днес ски сезона с пет писки и близо
Коментари Харесай

Пампорово откри ски сезона с 30% ръст на туристите

Пампорово открива през днешния ден ски сезона с пет писки и близо 30% растеж на туристите в хотелите на курорта. Това разгласи Мариан Беляков, изпълнителен шеф на " Пампорово " АД. Добрите данни за заетостта се дължат на нападателната реклама, с която се промотира страната, разгласи и министърът на туризма Илин Димитров, който участва на откриването на зимния туристически сезон в курорта. " Изпълнихме всичко, което обещахме на туристическия отрасъл – 9 % Данък добавена стойност за всички (в сектора), както и таван на цената на тока ", добави министър Димитров. 

Петте писти са обработени и подготвени с помощта на изкуственото заснежаване, откакто през последните дни температурите паднаха под минус 3 градуса и бе допустимо да работят оръдията за неестествен  сняг, посочи Мариан Беляков.

До 28 декември въжен превоз картите в Пампорово ще се продават на миналогодишните цени -  75 лева дневна карта за възрастни, 59 лева за младежи и за лица над 65 години и 45 лева за деца до 12 година След това ще влязат в действие новите цени за сезона -  85 лв. за възрастни за ден, 67 лв. за младежи и скиори над 65 години,  51 лв. за деца за дневна карта.  

От тази зима Пампорово вкарва нов вид ски карта - “Select ”, на преференциални цени и отворени дати за прилагане.

Български, британски, ирландски, румънски, гръцки, турски и молдовски туристи се чакат към Коледно-Новогодишните празници в Пампорово. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР