Пами е на 19 години от София. Наскоро завършила гимназия,

...
Пами е на 19 години от София. Наскоро завършила гимназия,
Коментари Харесай

Инфлуенсър на месеца

Пами е на 19 години от София. Наскоро приключила гимназия, сега учи публицистика и медии. Сред заниманията й е да пее непрофесионално, да се разхожда с другари и да готви. Наскоро си направи канал в YouTube, който с интерес ще следим.

Пами, по какъв начин тъкмо стана инфлуенсър? Случайност ли беше, или реализирана цел?

Съвсем инцидентно се случи, в никакъв случай не съм си го поставяла за цел. В един миг просто започнаха да се свързват с мен за промотирането на разнообразни артикули.

Превръщането в инфлуенсър промени ли метода ти на живот?

Не бих споделила, че превръщането в инфлуенсър е трансформирало мен или метода ми живот, по-скоро ме е предиздвикало да се замисля и да схвана, че фотосите и посланията, които споделям с хората имат значение.

 Инфлуенсър на месеца - @pamiismith Instagram

Колко постоянно правиш фотоси за своя профил?

Преди няколко години си правех фотоси всеки ден, безусловно! Снимах се в огледалото, в кафенетата, на открито, много постоянно качвахме фотоси с приятеля ми Енис, само че в този момент виждам да не пилея прекомерно доста от времето си в снимане и на телефона, избирам да го прекарам пълноценно, като си играя със сестричката си да вземем за пример.

Кои са обичаните ти места за фотоси?

Имам много натъртено око и елементарно си предпочитам места, подобаващи за фотоси, хаха. Доста постоянно се разхождаме с приятеля ми по дребните улички на София, където можеш да намериш страхотни места за фотоси! Обичам и фотосите измежду природата, изключително напролет и есента!

 Инфлуенсър на месеца - @pamiismith Instagram

Какво те въодушевява?

Абсолютно всичко – музиката, изкуството.. човешката душа. Аз се стремя да бъда постоянно положителна и да намирам по нещо положително във всичко. Добрите хора и техните действия ми дават вяра, че светът в действителност може да бъде едно по-добро място! Ще прибавя един от обичаните си цитати на Ганди – " Бъди смяната, която искаш да видиш в света. "

Къде е границата на шерването?

Границата е там, където самичък я поставиш. Има хора, които споделят всичко, а други, които не споделят нищо. Аз съм някъде посредата, тъй като обичам да споделям с хората случки и места, които считам за забавни, само че има и неща, които са персонални и би трябвало да си остават такива.

 Инфлуенсър на месеца - @pamiismith Instagram

Бихте ли трансформирали нещо в тактиката си за създаване на блог, в случай че в този момент можехте да започнете отначало?

Не мисля. Все отново в случай че трансформира предишното, ще повлияя и на сегашното, а на мен си ми харесва, хаха.

Съвместима ли е работата на инфлуенсъра с " нормална” работа?

И да, и не. Работата като инфлуенсър не те задължава да ставаш рано, да седиш в офис от понеделник до петък с токчетата и пола вид " цигара ". Но си има своите особености – съобразяваш се по кое време е ярко на открито, с цел да е по-хубава фотографията, а и постоянно се стремиш да изглеждаш добре. Истината е, че е без значение какво работиш, стига да го правиш с готовност!

 Инфлуенсър на месеца - @pamiismith Instagram

Информация за още забавни и вдъхновяващи инфлуенсъри можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР