Паметникът на Съветската армия, по известен като МОЧА (Монумент на

...
Паметникът на Съветската армия, по известен като МОЧА (Монумент на
Коментари Харесай

Демонтаж! Комунисти! Фенове на Левски атакуваха МОЧА

Паметникът на Съветската войска, по прочут като МОЧА (Монумент на окупационната алена армия), е бил нападнат късно нощес, а четирима са арестувани.

Обект на офанзива е бил палатковият лагер, построен към него от бранители на МОЧА. Това излиза наяве от фрагменти, публикувани във фейсбук. Според информации от обществените мрежи офанзивата е от почитатели на " Левски ", които са се прибирали след мача с " Апоел Беер Шева ", извоюван с 2:1.

На видеото се вижда, че към жителите на палатките летят димки, каквито постоянно се хвърлят по футболни мачове. Чуват се крясъци " комунисти "  и някои нецензурни думи, чието обръщение е, че бранителите на МОЧА обслужват Русия посредством методите на най-древната специалност.

Паметникът е надраскан със спрей. Била е счупена и плочата, която благодари на руската войска за освобождението на България.

Атакуващите са носили и афиш " Демонтаж ".

Няма данни за потърпевши. Ексцесиите не престават към минута, до момента в който се появяват служителите на реда, които непрекъснато патрулират в региона.

Четирима души са арестувани след осъществено нахлуване нощес против палатковия лагер, който беше повдигнат пред Паметника на Съветската войска в София, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.


Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР