Паметникът на Бузлуджа стана повод вицепремиерът Валери Симеонов (Обединени патриоти)

...
Паметникът на Бузлуджа стана повод вицепремиерът Валери Симеонов (Обединени патриоти)
Коментари Харесай

Валери Симеонов и Корнелия Нинова в епистоларна престрелка за Бузлуджа

Паметникът на Бузлуджа стана мотив вицепремиерът Валери Симеонов ( " Обединени патриоти " ) и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да си посветят по един статус в обществената мрежа " Facebook ". Паметникът да не се дава на Българска социалистическа партия, тъй като е юридически с пари на страната, е тезата на Симеонов. Нинова е прозряла предпочитание у притежателя на телевизия " СКАТ " да разположи на върха нейни предаватели.

От статуса на Валери Симеонов обаче се схваща и, че той е обиден поради определението " момчета за поръчки ", с което бяха наречени " Обединените патриоти " от депутата от Българска социалистическа партия Александър Симов в сряда във връзка решението на държавното управление да не предава паметника на Бузлуджа на Българска социалистическа партия.

" Определянето ми като " момче за поръчка " е обидно и подло. Драга ми Корнелия, клета ми Козета на прехода, аз няма да те нарека " момиче за поръчка ". С такива прилагателни можеш да се обръщаш към обкръжението си от млади червени депутати, които всекидневно показват какво значи " момчета за поръчка ", написа Симеонов е статуса си във " Facebook ".

" Драги ми Валери, небогати ми Симеонов, прочетох прочувственото Ви послание към мен. Ако бяхте спрели до " бедна ми Козета ", т.е. до мен, щях да го подмина без внимание. Но когато ругаете " обкръжението ми от млади депутати " и моята партия, няма по какъв начин да не разясня някои обстоятелства ", стартира отговора си Кирнелия Нинова.

Тя го пита какъв брой съвести има, тъй като била забелязала, че в разнообразни обстановки той " вади " друга съвест. " Сегашната, с която ругаете Българска социалистическа партия. Друга, с която незабавно след изборите дотърчахте в кабинета ми в Народното събрание, с цел да ме убеждавате да създадем тройна коалиция с ГЕРБ и вас. (...) Трета, с която за повторно дойдохте леко раздразнителен в кабинета ми, да не би Българска социалистическа партия и ГЕРБ да създадем коалиция и Вие да изпаднете от властта ", написа Нинова.

Ето статусите им:



Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР