Пам Велидис, която се очертава като бунтарката на втори сезон

...
Пам Велидис, която се очертава като бунтарката на втори сезон
Коментари Харесай

Пам от Ергенът призна: Подарих цвете на мъж, направих го най-щастливия човек

Пам Велидис, която се обрисува като бунтарката на втори сезон на " Ергенът ", продължава да изненадва почитателите си с персонални самопризнания. Тя е на гребена на вълната, откакто доби известност още в първите епизоди на шоуто, тъй като несъмнено се отличава от останалите участнички. Не единствено с това, че е по-пищна на фона на слабите хубавици, само че и с това, че е смела и открита и приказва без задръжки за персоналния си живот. 



И въпреки да не е с съвършените ограничения, самочувствие по никакъв начин не ѝ липсва, което пролича в откровенията ѝ в един от епизодите, когато показа, че е доста добра в леглото. Както знаем, фотосите на предаването са завършили още през есента и финалът е явен за екипа и участничките, само че не и за феновете, защото шоуто се излъчва в ефира едвам от предходната седмица.

 

Поводът за следващото самопризнание на Пам бе фотосесия, на която тя театралничи пред стена от цветя. Декорът за фотосите наподобява ѝ подухва хубави мемоари и тя реши да показа по какъв начин е подарила цвете на мъж:



" Не знам дали в миналото сте подарявали цвете на мъж. Аз съм го правила. Не роза, само че същинско цвете, което търсих особено за него и му подсещаше за детството му. Не бях виждала по-щастливо лице. Това е един от най-красивите моменти в спомените ми.
Спомних си за това, когато погледнах към фотографията. Тук съм в море от рози и самата аз избирам да цъфтя. Опитвам се всеки ден даже компанията ми да е като цвете, което правя подарък на хората без заплаха да ги убоде... с изключение на, в случай че някой не се опита да ме пречупи. Бъдете повече цвят и по-малко бодли. Всички имаме и от двете в себе си. "

Междувременно следва в идващия епизод да забележим с коя участничка ще бъде първата целувка на тазгодишния ерген - Евгени Генчев.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР