Палома Фейт разкри, че трагично е претърпяла спонтанен аборт по

...
Палома Фейт разкри, че трагично е претърпяла спонтанен аборт по
Коментари Харесай

Палома Фейт претърпя сърцераздирателен спонтанен аборт по време на снимките на най-популярното телевизионно шоу, но `не каза на никого`

Палома Фейт разкри, че трагично е претърпяла импровизиран аборт по време на фотосите на Pennyworth.

Певицата и актрисата към този момент са разкрили за загубата на бебето си през 2021 година, до момента в който утешаваше Джеси Джей, откакто тя изясни на почитателите си в Instagram, че е направила импровизиран аборт. Палома е склонна да пази живота си надалеч от работата извънредно персонален, само че в рядко самопризнание разкри персоналния си живот и сърдечната си болежка.

42-годишната Палома се появи в американския сериал Pennyworth като Bet Skykes, което я откъсна от ежедневния й фамилен живот, до момента в който се хвърли в фотосите, само че без знанието на хората към нея, тя скрито страдаше.

>

Говорейки с Елизабет Дей в подкаста How To Fail, певицата, която издава последния си албум, The Glorification of Sadness, сподели: „ Започна на работа и беше бойна сцена в Pennyworth. Просто си помислих, няма го, тъй че можех да продължа с това, което правех. Трябваше да отида до тоалетната 9 пъти.

„ Казах им, че съм ял не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР