Пълното изтегляне на Иран от Сирия е абсолютно нереалистично. Това

...
Пълното изтегляне на Иран от Сирия е абсолютно нереалистично. Това
Коментари Харесай

Москва смята, че пълното изтегляне на Иран от Сирия е абсолютно нереалистично

Пълното евакуиране на Иран от Сирия е " безусловно нереалистично ". Това съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров след среща с сътрудника си от Йордания , осведоми АП.

Лавров акцентира, че би било " безусловно нереалистично " да се чака Ислямската република да пренебрегне ползите си. Той добави, че районните сили би трябвало да обсъдят възраженията си и да договорят компромис.

Русия и Иран дават значима военна помощ на силите на президента на Сирия Башар Асад, която спомогна за превръщане на хода на войната.

Израел неведнъж предизвести, че няма да толерира иранско военно наличие в Сирия. Еврейската страна на няколко пъти през последните месеци нанесе удари по ирански цели в арабската страна.

Лавров сподели още, че на 16 юли съветският президент Владимир Путин и американският му сътрудник Доналд Тръмп ще обсъдят обстановката в Южна Сирия , където държавните сили започнаха нова атака. Той разясни, че контрактуваното с посредничеството на Русия, Йордания и Съединени американски щати прекъсване на огъня планува евакуиране на несирийските сили и армията на Сирия от границата с Израел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР