Пълномащабната война на терористична Русия срещу Украйна продължава, а в

...
Пълномащабната война на терористична Русия срещу Украйна продължава, а в
Коментари Харесай

Руските терористи атакуваха Украйна с дронове и ракети

Пълномащабната война на терористична Русия против Украйна продължава, а в нощта на петък, 23 февруари, съветските нашественици са изстреляли 31 дрона камикадзе вид " Шахед " и няколко ракети.
 
Руснаците изстреляха дронове от кримския нос Чауда и Приморско-Ахтарск, оповестиха от Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна в Telegram, представени от УНИАН. Въоръжените сили на Украйна прибавиха, че 23 дрона са били отстранени в Харковска, Днепропетровска, Полтава, Николаев и Одеска области. 
 
" В нощта на 23 февруари... Врагът атакува... три зенитни управляеми ракети С-300 (Донецка област), противорадарна ракета Х-31П и две крилати ракети Х-22 (Черно море) ", се споделя в известието.
 
Одеса беше атакувана с дронове и ракети преди среднощ. Сирените в украинския черноморски град и в региона бяха пуснати в 21:10 ч. Към 22:10 ч. и 22:55 ч. в града се чуха поредност мощни гърмежи. 
 
Както оповестиха Силите за защита на Украйна, врагът е атакувал Одеска област с ударни дронове " Shahed-131/136 ". В същото време самолети на тактическата и стратегическата авиация са изстреляли от акваторията на Черно море ракети X-31П r X-22.
 
" Ракетите изгубиха бойни качества във въздуха. 9 дрона бяха свалени от подразделенията на Противовъздушна отбрана ", се споделя в известието.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР