Пълнолуние в 13:00ч в знак Риби. Ако през първата половина

...
Пълнолуние в 13:00ч в знак Риби. Ако през първата половина
Коментари Харесай

Всичко, което се започне в този ден ще има успех

Пълнолуние в 13:00ч в символ Риби. Ако през първата половина на лунния месец сте следвали рекомендациите и сте прекарвали всеки лунен ден както би трябвало, идната половина на великодушния лунен месец ще ви възнагради с осъществяването на вашите хрумвания.

Не се излагайте на несъразмерен физически, душевен и прочувствен стрес. Мнозина могат да изпитат нравствен дискомфорт и оскърбление, което не се основава на действителни проблеми, а на измислени. Вътре във всеки човек се разсънват безусловно всички страсти и усеща. Всеки може да се трансформира в ”клокочещо гърне ”. Понякога не сме в положение да се оправим с този развой.

Луната е в символ Риби до 09:48ч на 11 септември

Тук Луната се усеща доста добре. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Човек се настройва да възприема тайното, скритото, дълбокото. Има по-богат вътрешен свят с чувствителни и дълбоки прекарвания. Засилва се възприятието за мистицизъм.

Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като от време на време демонстрират същинска прочувственост. Полезно е да посетите галерия в музей, да гледате обичан филм, да отидете на спектакъл или просто да седнете в един ъгъл с том стихове в ръка. Може да се употребяват духовни практики.

Уязвими са ходилата, пръстите на краката. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече. Полезно е да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:11ч на 10 септември

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Денят е доста сполучлив. В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този момент, приключват наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е потребно. Възможно е да се изпита тъга, потиснатост.

Ден на физическото и ментално филтриране.

Направете генерално разчистване вкъщи, запалете свещи, прогонете въображаемо цялата насъбрана отрицателна сила. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане.

Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии, само че в случай че има подрастващо потомство в него, може да има затруднения. Напълно задоволително е да им отстъпите в този миг.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да се тестват нови техники.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Следва 15 лунен ден от 20:11ч на 10 септември до 20:34ч на 11 септември

Слънчев календар – 24 безоблачен ден - Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да не влизате в борба. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано. Старайте се към вас да има доста светлина, избягвайте тъмните пространства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР