Пълно класиране при отборите във Формула 1 след Гран При

...
Пълно класиране при отборите във Формула 1 след Гран При
Коментари Харесай

Мерцедес: Целта ни не е да сме пред Ферари

 Пълно класиране при тимовете във Формула 1 след Гран При на Унгария Пълно класиране при тимовете във Формула 1 след Гран При на Унгария
Шефът на „Сребърните стрели“, които спечелиха последните осем титли при конструкторите, Тото Волф обаче заяви, че за базирания в Бракли екип не е толкова важно да победи Ферари през този сезон. Вместо това желанието на австриецът е тимът да направи крачка напред, която да позволи на Люис Хамилтън и Джордж Ръсел да започнат да се борят за победи още тази година.
 Хамилтън: Труден сезон, само че още веднъж сме на подиума Хамилтън: Труден сезон, само че още веднъж сме на подиума
„ Да си втори е да си първият изгубил. Лични за мен не е от огромно значение дали ще сме втори, или трети при конструкторите. По-важно ще е да сме способни още веднъж да се борим за успехите с чисто движение.
 Хамилтън е сигурен, че Мерцедес ще завоюва най-малко една успеха през 2022 година Хамилтън е сигурен, че Мерцедес ще завоюва най-малко една успеха през 2022 година
„ Ще е значимо да стартираме да побеждаваме Ферари и Ред Бул, с цел да се подготвим за борбата следващата година, вместо да се интересуваме от позицията ни през тази “, сподели Волф.

George ⚔️ Charles
Who else enjoyed this battle?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР