Пълна ревизия на МВР - около това предложение се обединиха

...
Пълна ревизия на МВР - около това предложение се обединиха
Коментари Харесай

Преговорите: Пълна ревизия на МВР искат партиите

Пълна проверка на Министерство на вътрешните работи - към това предложение се сплотиха договарящите партии за подписване на съдружно съглашение за бъдещо постоянно държавно управление. Преговорите не престават и през днешния ден.

В идващите месеци да се направи цялостна инспекция на ведомството - и на щата, и на работата му, и на финансите в системата, след което да се изготви и нов закон.  

От Българска социалистическа партия упорстват да се подсигурява подготовката, кариерното израстване, както и съответно възнаграждение.

От „ ИТН “ желаят да се извадят от структурата на Министерство на вътрешните работи пожарната и гражданската отбрана и да се обособят в настрана министерство. „ Гражданите са оставени сами да се оправят “, означи Николай Радулов, като съобщи, че е нужна деполитизация и демутризация на Министерство на вътрешните работи и системата за сигурност. „ Там са инфилтрирани хора свързани с олигарси “, сподели още той.

„ Демократична България “ показаха като главен проблем корупцията. Според Атанас Атанасов корупцията е опасност за устоите на страната, тъй като се покровителства от самата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР