Пълен обрат в Hell’s Kitchen! Шеф Виктор Ангелов се разфуча

...
Пълен обрат в Hell’s Kitchen! Шеф Виктор Ангелов се разфуча
Коментари Харесай

Обрат в Hell’s Kitchen! Нови отбори, шеф Ангелов фучи

Пълен поврат в Hell’s Kitchen! Шеф Виктор Ангелов се разфуча по-яростно от всеки различен път и освен изгони състезател, само че и направи напълно нови тимове в „ Кухнята на Ада ”.

Слабото показване на участниците докара до елиминацията на Мартин Бухов от Сандански и невиждани ограничения от началник Ангелов, който образува нови екипи в синята и алената кухня.
-->
Забавно предизвикателство за преимущество даде старт на най-зрелищното кулинарно риалити в България. Шеф Ангелов изправи готвачите в борба на сляпо, която тества вкусовите им рецептори. След редица безславни опити да познаят разнообразни типове сладолед, двата тима приключиха наедно. Така те получиха еднакъв старт в едно от най-коварните провокации в Hell’s Kitchen – “Дегустирай и презентирай ”. Първото място в играта заеха по-опитните готвачи, които продължиха да носят оранжеви престилки, само че завоюваха посещаване при най-близките хора на Наталия.

Трудното тестване още веднъж отключи напрежението сред Станислав и Кристиан, а раздорът в връзките сред готвачите продължи и преди началото на специфичния мастър клас от началник Светла Илиева. Остри нападки и взаимни обвинявания разделиха тима на лагери. Най-зле в мастър класа се показа Мацоев, който получи оранжева престилка, а победител стана Станислав.

Вечерната резервация стартира с изненадващо приповдигнато въодушевление при сините, което по-късно се трансформира в скандал. За да избави вечерята, началник Ангелов предприе крайни ограничения, като изпрати тима в склада със задача участниците да преразпределят станциите си. Също толкоз с напрежение беше и при алените. Допуснатите от тях неточности доведоха до изпъждане на всички мъже от кухнята. Лъч светлина съумя да върне усмивката на лицето на началник Ангелов, с помощта на поп-фолк изпълнителката Мария, която персонално похвали Цветомира за представянето ѝ на началник мобила.

Буксуването на двете кухни по време на вечерната резервация накара началник Ангелов да изпрати Наталия при двете останали дами в алената кухня – Виолета и Цветомира, които се оправиха сами с оставащите поръчки, макар че тимът им трябваше да излъчи двама номинирани.

Поредица от неточности докара до директното изпъждане на Мартин от борбата за 100 000 лв., а началник Ангелов направи напълно ново систематизиране на тимовете. От през днешния ден в алената кухня ще готвят Наталия, Цветомира, Виолета, Виктор и Кристиан, а в синята ще бъдат Асен, Станислав, Васил, Мацоев и Цанко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР