Пълен крах настъпи в отношенията на Виктор Стоянов и Мария

...
Пълен крах настъпи в отношенията на Виктор Стоянов и Мария
Коментари Харесай

Ергенът пак е ерген: Мария Тарашманова показа вратата на Виктор Стоянов!

Пълен провал настъпи в връзките на Виктор Стоянов и Мария Тарашманова. Бившият Ерген отново се оказа ерген, откакто пътешественичката и инфлуенсър му уточни вратата. Това разкриха сензационно близки до Виктор, който бил и повода за раздялата им.

Оказа се, че Мария е надалеч по-естествено и лишено от пищност и суетност момиче, за разлика от предходните гърли в " Ергенът " и от самия него. Тарашманова се чувствала добре и щастлива, когато е измежду природата, с обичания си и без ненужно лутане и демонстрации наляво и надясно.

Е, Виктор обаче е коренната й диаметралност. Той не стопира да се бута по медиите, по всемирски събития и даже неотдавна се цани в малкия екран като " сътрудник " на Сашо Кадиев и на Деси Стоянова. Свръх упоритостта и ламтежа за популярност на Стоянов пристигнали в повечко на Мария, която просто в един миг внезапно теглила чертата.

" Решението й не беше от през днешния ден за на следващия ден, обмисляше го близо месец. С Виктор имаха и няколко съществени абсурда по тематиката, само че в последна сметка тя се оказа много мъдра за възрастта си. Осъзна, че нито тя ще промени него, нито той нея и взе решението си ", разкриха източниците.

В момента Стоянов опитвал да си я върне, само че без триумф. Да забележим отсега нататък...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР