Палави еротични снимки на 32-годишната Сияна Йорданова, която се бори

...
Палави еротични снимки на 32-годишната Сияна Йорданова, която се бори
Коментари Харесай

Сияна от „Мастършеф“ се пусна без дрехи

Палави еротични фотоси на 32-годишната Сияна Йорданова, която се бори за купата мастършеф на България в последния сезон на кулинарното шоу, лъснаха в мрежата, видя HotArena.

Освен с вкусни манджи Сияна изкушава сетивата на почитателите на предаването и с еротични фрагменти на разголена гръд и дълги крайници. Готвачката, която е магистър-фармацевт по обучение, бе видяна неотдавна да интимничи с различен участник от шоуто в столично заведение.

Пловдивчанката се гушкаше с 24-годишния Николай Бойков, именуван от сътрудниците си в кухнята Доктора, защото е студент по медицина. " Мегасладур ", написа Сияна под обща тяхна фотография в обществената мрежа инстаграм и придружи коментара със сърчица. Дали сред двамата занимание готвачи има освен това от общи кулинарни ползи, към този момент не излиза наяве, само че клюките настояват, че младите гении изпитват освен това от благосклонност един към различен.

На една от последните еротични фотоси на Сияна Доктора също е отправил закачливо обръщение и излиза наяве, че Николай назовава Сияна с галеното Сиси, а тя него Доки, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР