Палав, буен, в центъра на събитията - така съученичка на

...
Палав, буен, в центъра на събитията - така съученичка на
Коментари Харесай

Сензационно в БЛИЦ: Съученици на отвлечения Адриан разкриха неподозирани неща от миналото му и показаха уникални СНИМКИ!

Палав, избухлив, в центъра на събитията - по този начин съученичка на отвлечения Адриан го разказа пред БЛИЦ. Той учи известно време в столичното 31-во учебно заведение. След това родителите му го местят.



" Беше постоянно в нещо забъркан, доста избухлив, само че децата и учителите го харесваха ", спомня си съученичката на младежа, която пази и техни общи фотоси.

Други другари на Адриан описват, че той бил доста окуражен да успее във компанията на татко си и влагал съвсем всичките си старания там.

Нямал сериозна другарка, само че имал непрекъсната компания, с която излизал един - два пъти седмично.



Цял ден продължи издирването на 25-годишния юноша. Той е забелязан за финален път от татко си, когато излиза на работа. Час по-късно предприемачът Тони Златков, който е притежател на автокъща Софавто, също отива на работа и пътьом вижда колата на сина си изоставена. Мъжът незабавно подава сигнал в Министерство на вътрешните работи.

Близките на Адриан са доста обезпокоени, научи БЛИЦ. Младежът бил мощно прочувствен и те се тормозили по какъв начин ще издържи напрежението, в случай че фактически е похитен. Според служителите на реда до този миг се изключва версията Адриан самичък да е избягал. Те разпитват и всички негови сътрудници и другари, с цел да открият какво е правил през последните дни.

Вероника МАРТИНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР