„Пакетите, които разработихме за 14 февруари, следват нашата амбиция да

...
„Пакетите, които разработихме за 14 февруари, следват нашата амбиция да
Коментари Харесай

За Свети Валентин ДКЦ „Софиямед“ предлага профилактични пакети „За него“ и „За нея“

„ Пакетите, които разработихме за 14 февруари, следват нашата упоритост да създадем у пациентите навика да се грижат превантивно за здравето си. Празникът на любовта е единствено един мотив за това. Специално основаните профилактични пакети дават опция на всеки, който желае, за малко време да направи консултация и проучване за предварителна защита на едни от най-често срещаните проблеми при дамите и мъжете “, разяснява шефът на ДКЦ „ Софиямед “ доктор Тинка Данчева.

Профилактичните пакети са четири на брой, на преференциални цени: „ Здраво сърце “, включващ обзор и консултация от кардиолог, ЕКГ, ехокардиография, СУЕ, кръвна захар, ПКК, липиден профил; „ Здраве за мъжа “ с обзор и консултация с уролог, ехография на отделнителна система и PSA; „ Женско здраве “, включващ обзор и консултация от акушер-гинеколог, ехография и взимане и проучване на цитонамазка и „ Профилактика на щитовидната жлеза “ - обзор и консултация от ендокринолог, ехография на щитовидна жлеза, TSH, Anti-TРO(MAT).

Профилактичните прегледи и проучвания от пакетите ще се реализират в интервала 14.02 – 23.02.2018 година след авансово записване на тел. 0895 55 5591 (в работни дни от 9:00 до 17:00часа) или на Регистратурата на ДКЦ „ Софиямед “, гр. София, бул. „ Г.М. Димитров “ 16.

Пакетите във връзка Свети Валентин са част от акцията на Медицински комплекс „ Софиямед “ за профилактика на обществено-значими болести – „ Бъдете здрави “.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР