Пакетът Макрон е икономическият Чернобил за половин Европа. Такъв коментар

...
Пакетът Макрон е икономическият Чернобил за половин Европа. Такъв коментар
Коментари Харесай

Новаков: Пакетът Макрон е икономически Чернобил за половин Европа

" Пакетът " Макрон " е икономическият Чернобил за половин Европа ". Такъв коментар направи евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков след среща с представителите на представители на браншовите сдружения в бранш " Автомобилен превоз " по отношение на организирането и провеждането на интернационалния митинг на превозвачите на 10 януари 2019 година на площад " Люксембург " в Брюксел .

Той се закани, че занапред се основават различни текстове, които да бъдат импортиран в Екологичен потенциал в отбрана на българския народен интерес. Ако сегашните законодателни оферти не могат да бъдат спрени, то те би трябвало да бъдат блокирани, акцентира евродепутатът.

Българските превозвачи би трябвало да могат да употребяват кабината на камиона си , да не се връщат на всеки три седмици назад в България и да могат да пътуват безкрайно вътре в страните на Европейския съюз , изиска Новаков.

Евродепутатът дефинира като извънредно лицемерни институциите , които се грижат за главните права на Европейски Съюз и оферират ограничавания в свободния пазар и свободното придвижване на хора и артикули.

" Пакетът " Макрон " е икономическият Чернобил за половин Европа. Навярно това е най-лошото законодателно определение, което Европейският парламент в миналото е виждал ", отсече Новаков.

" Няма по какъв начин преди два месеца да сме дали своят вот законодателство, което лимитира използването на пластмасови съдове за еднократна приложимост. Днес ни се предлага празен камион да минава по 4000 км през цяла Европа и да я трови от единия край до другия ", недоволства Новаков.

 България блокира пакета
България блокира пакета " Макрон ", в случай че Европейски Съюз не извърши настояванията на превозвачите

Желязков упорства да се пазят националните ползи

От своя страна евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е на мнение, че Пакетът " Макрон " е двоен стандарт и опит за кражба на бизнес .

" Ако някой основава песимизъм, то е това предложение. Ако някой разделя съюза, то е това законодателното предложение на пакета. Ако някой постанова двойни стандарти във връзка с екологията, то е това предложение. При всички положения би трябвало да бъде забавено, спряно или отхвърлено, тъй като би провокирало емиграционно цунами в България ", акцентира Джамбазки.

" 450-500 000 души ще би трябвало да отидат емигранти някъде в близост на открито ", регистрира евродепутатът. Той добави, че по време на митинга в Брюксел ще се причислят румънци, поляци, литовци и латвийци . Отделно по време на митинга ще има два лъча - български и румънски.

Основният девиз на митинга е " Срещу нарушаването на свободен обединен пазар и свободна конкуренция ".

" Когато трябваше да идват тук да работят техните вериги, свободната конкуренция беше нещо положително . Но когато обаче в този момент нашите превозвачи оферират по-добра услуга, локалните споделят - вие ни взимате хляба ", ядоса се евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки даде обещание, че ще бъде направено и невъзможното , с цел да може показали на превозвачите да бъдат позволени до гласуването на пакета " Макрон " в Екологичен потенциал.

Той акцентира, че митингът няма да бъде финален , тъй като могат да предложат много екзотични форми на митинг в отбрана на българския народен интерес .

По време на митинга в Брюксел ще участват 600 души и задоволително на брой камиони , добави Джамбазки.

 Джамбазки: Пакетът
Джамбазки: Пакетът " Макрон " ще ускори трафика към Терминал 2

Германия, Франция и Белгия разрушават Европейския съюз с пакета за подвижност

Евродепутатът от ДСБ Светослав Малинов разяснява, че пакетът " Макрон " лимитира конкурентноспособността на българските жители.

" Много е тъжко, когато се получи надълбоко и фундаментално разделяне в Европейския съюз и Европейския парламент ", посочи Малинов.

Той е на мнение, че това не е съюз, който дава отговор на концепцията за Европейския съюз за едно свободно общо пространство . Малинов регистрира като сполучлива концепцията за митинга в Брюксел , тъй като по думите му има спомагателна информация за характерен тормоз.

" Това е характерна война, която надвишава европейските писани правила, тъй че ние би трябвало да заемем страната на българските превозвачи , с доста по-категорични дейности, с които законодателните ограничения няма да бъдат признати ", посочи евродепутатът.

Той изрази страдание, че по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз не е подложен въпросът за проблемите на българските превозвачи .

 Превозвачи от България, Полша, Румъния, Унгария и Литва готвят митинг пред Екологичен потенциал
Превозвачи от България, Полша, Румъния, Унгария и Литва готвят митинг пред Екологичен потенциал

Бизнесът е против пакета " Мобилност "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР