Падението на Мария е толкова огромно, че трудно може да

...
Падението на Мария е толкова огромно, че трудно може да
Коментари Харесай

Нечовешко падение! Мария лази пребита в краката на Миро, за да й върне луксозния живот. Пълна мижитурка!

Падението на Мария е толкоз голямо, че мъчно може да се опише пълноценно с думи. Псевдо певицата стигна дъно, което даже и най-пропадналите хора мъчно ще доближат. Тя освен елементарни на своя принудител, само че и още веднъж върти обич с него.

Дали от мазохизъм или от меркантилност, не може да се каже сигурно, само че наподобява по-скоро на второто. Парите са огромната обич на Мария и тя не може да обича никого и нищо повече от тях.

Фолк дивата сега е на отмора с Миро в чужбина.Това значи, че прави секс с него и извършва всичките му полови стремежи. Сред тях са унижения като лазене в краката, молене на колене, даже целуване на крайници и други извратени способи, които Мара прави на лихваря от няколко години насам.

Плашещо е по какъв начин здрава и млада жена може да се подлага на такива унижения, вместо да работи крепко, щом желае първокласен живот. Нея обаче я мързи. От години Мара има напълно нищожни участия месечно и разчита единствено на парите на мъжете до нея.

Има дума за такива дами, която стартира с „ п ”. Не може да си на 40 година, да си безработна и да имаш бижута на Картие. Миро си ги беше взел, само че в този момент отначало й ги е върнал, с цел да отдръпна тя показанията си против него в съда.

Жалка история с основни герои шушумига и нейния бияч. „ Прекрасна ” родна чалга картинка.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Мария и Миро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР