Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки само в

...
Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки само в
Коментари Харесай

Разкриха най-големите перверзии на Пабло Ескобар

Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки единствено в границите на три дни по време на своята епоха на терора в Колумбия. Момичетата са били избити, тъй като са били " доносници " на конкурентни картели, написа в. " Дейли Стар ". Най-известният наркобарон в Южна Америка, който съумя да натрупа благосъстояние, равняващо се сега на 60 милиарда $, бе убит от служители на реда преди 26 години на покрива на къщата си. Ескобар е предшественикът на Ел Чапо, чийто картел Синалоа запълни вакуума в трафика на дрога, породен от срутва на картелите Меделин и Кали в Колумбия.

Жестокостта на Ескобар не е знаела граници. Той е убивал съперници, политици, даже е взривил пътнически аероплан, цялостен с хора. Въпреки това, в подхранваното от дрога принуждение в Колумбия през 80-те и 90-те години на предишния век, едно ликвидиране на 49 девойки води до голям потрес за страната и света. В рамките на три дни телата на измъчвани и убити млади девойки са открити към дома на Ескобар в Меделин. Всичките са били известни на полицията, като дами за занимания по време на секс празненства на Ескобар и други членове на неговия картел. Твърди се, че Ескобар казвал на своите проститутки: " Момичета, дръжте се уместно, не казвайте нищо, тъй като може да бъдете убити за това ". Също е известно, че Ескобар не е изпитвал жал към никой, който е донасял за него.

Момичетата, които той е набирал да спят с него против пари, са били на възраст сред 14 и 17 години, постоянно прохождащи моделки, написа Блиц. Момиче, оживяло клането на своите 49 колежки през 1987 година, описа за в. El Tiempo през 1991 година, че екзекутираните са предали наркобарона, снасяйки информация за него на негови съперници. " Намериха моя другарка, която имаше кръст от дупки от патрони по тялото си. Намериха я до пътя. Измъчвали са я. Обвинили са я, че се е сдушила с враговете на Пабло ", споделя оживялата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР