Пабло де Мела плувал на североизточното крайбрежие на Бразилия, когато

...
Пабло де Мела плувал на североизточното крайбрежие на Бразилия, когато
Коментари Харесай

Ужасяващо: Кръвожадна акула нападна турист, наложи се да му ампутират крака

Пабло де Мела плувал на североизточното крайбрежие на Бразилия, когато внезапно бил нападнат от акула. Двама очевидци, които рискували живота си, съумели да отхвърлен хищника и да изтеглят 34-годишният потърпевш на плажа. Спасителният екип оказал първа здравна помощ, след което Пабло бил незабавно приет в болница, оповестява " Дейли Мейл ".

" Някой стартира да крещи " Акули! ", пробвайки се да предизвести хората във водата. Работя на този плаж в продължение на 25 години и през това време станах очевидец на серия от брутални набези. Беше ужасна панорама. Всеки път е доста ужасно и тъжно ", сподели продавач в локален магазин.



На Пабло, който се намирал на брега със фамилията си, му била направена четиричасова интервенция и лекарите по знамение съумели да спасят живота му, само че с цената на ампутирането на десния крайник на пациента. Сега той е в интензивното поделение и положението му се прави оценка като тежко.



Съобщава се, че изначало акулата го захапала за краката и по-късно се насочила към ръцете му. На мястото, където екскурзиантът плувал, имало сигнален знак по отношение на заплахата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР