Пъбът си е спечелил репутацията на идеално място за сядане

...
Пъбът си е спечелил репутацията на идеално място за сядане
Коментари Харесай

Великолепна кръчма на собствения си остров има бирена градина, където залагащите могат да гледат морски свине

Пъбът си е спечелил репутацията на идеално място за сядане на открито под слънчевите лъчи с пинта, забелязвайки живота на водните бозайници.

Фериботната таверна в Пенкет, Уорингтън се намира на островна линия, изкована във ферибота Fiddlers, когато каналът Sankey е открит през 1762 година, първият канал на индустриалната ера. Пъбът в началото отвори порти през същата година - и обезпечава освежителни питиета за жадните пасажери през последните 250 години.

Великолепната конюнктура и огромната зона за сядане навън в кръчмата са огромно привличане, посредством не на дребна част на ефектните водни животни, които се събират в околните водни пътища. Тюлените могат постоянно да се видят да лафят в близост в тинестите плитчини, до момента в който даже морски прасета от време на време се появяват.

Кръчмата завоюва голям брой награди през последните години, в това число като най-хубава социална механа през 2020 година, и постоянно се появява в управлението на CAMRA за гамата си от занаятчийски бира.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР