П ринц Уилям заяви, че британските кралски особи не са

...
П ринц Уилям заяви, че британските кралски особи не са
Коментари Харесай

Принц Уилям с първи коментар след интервюто на Меган и Хари

П ринц Уилям съобщи, че английските кралски особи не са расисти, откакто Меган, брачната половинка на по-малкия му брат Хари, сподели, че един неназован член на фамилията е попитал какъв брой тъмна може да е кожата на сина им Арчи, съобщи организация.

Уилям се изрече по време на посещаване в учебно заведение в Лондон. Той съобщи, че не е разговарял с по-малкия си брат, защото изявлението е излъчено преди три дни.

'We're not racist', says Prince William after Meghan and Harry interview
— Reuters (@Reuters)
"Още не съм приказвал с него, само че ще го направя ", съобщи Уилям.

На въпрос дали фамилията му е расистко, принц Уилям сподели: "Ние по никакъв начин не сме расистко семейство ".

Припомняме, че Меган Маркъл, която е мулатка, показа в изявление пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство са се тревожили за цвета на кожата на нейния наследник Арчи, още до момента в който е била бременна.

Съпругата на принц Хари сподели също, че Бъкингамският замък е отказал да даде протекция на детето ѝ, каквато е традицията. Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. "Не желаех повече да пребивавам ", съобщи Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

В отговор на това изявление от Бъкингамския замък излязоха с изказване, в което се показва, че "Кралското семейство е натъжено да научи какъв брой сложни са били последните няколко години за Хари и Меган ".

В изказването на Бъкингамския замък се показва още, че са загрижени от изказванията за расизъм, въпреки и спомените от време на време да варират, и те ще бъдат прегледани вътре в фамилията.

"Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат доста обичани членове на фамилията ", се споделя още в изказването.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай - Здравейте, пристигам за капещата чешма.... - Но нашите чешми са изрядни. - Как, не сте ли семейство Иванови? - Не, преди три месеца купихме… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПроектът ще се разисква с бизнеса и синдикатите на съвещание в понеделникСобственици на заведения и магазини показаха недоволствоСпоред българското законодателство такава заповед се издава от прокуратурата и не предстои на правосъден надзор за преценка основателна ли е тяИзследване откри, че признакът, считан до момента за най-сигурен и еднопосочен при COVID-19, се демонстрира по-рядко при мутациятаКомпанията е имала по-големи упования от устройствотоКой взе решението за изсичането на дърветата и каква е причинатаБлокирана е една от улиците в градаВ началото на годината започва огромната осведомителна акция на Българския Червен кръст – „ Направи го за тези, които обичаш “Задържаният българин заемал високо равнище в йерархията на незаконната организация„ Не са необичайност случаите, в които работещите са подложени на, меко казано, неточно държание от страна както на ръководителите си, по този начин и на други сътрудници ”, оповестява доктор Тодор Капитанов, специалист в областта на трудовото право„ Сега можем да забележим каква пролет си спестихме предходната година, споделям го с голямо страдание ”, съобщи проф. МутафчийскиСлучаите са регистрирани в БургасВ България преди месец имаше смъртен случай няколко дни след имунизиране против COVID-19, само че няма доказателства, че повода е във имунизацията, сподели още здравният министърOт 24- метрова противопожарна кула ще се следи за горене на гуми и рискови отпадъциПреди 5 ч
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР