П резидентските избори ще са през ноември и от гледна

...
П резидентските избори ще са през ноември и от гледна
Коментари Харесай

Митева: Президентските избори ще са през ноември

П резидентските избори ще са през ноември и от позиция на бюджетни икономии е по-добре да са две в едно, в случай че не се сформира постоянно държавно управление, счита ръководителят на Народното събрание Ива Митева

В Разград тя разяснява, че ще е по-добре „ Изправи се БГ! Ние идваме!” да получи третия мандат за сформиране на държавно управление.

„ Актуализацията на бюджета се разисква съществено и задълбочено и ще мине на първо и второ гласоподаване по график”, изясни Митева. „ Друг е въпросът дали бюджетът ще бъде признат с тези параметри, с които е импортиран, тъй като както ние, по този начин и сътрудниците от „ Демократична България” и Българска социалистическа партия, имат обструкции във връзка с обособени параметри”.



На Консултативния съвет при президента министрите са показали нови данни, тъй че всичко ще бъде взето поради, уточни Митева.

„ Преизчисляването на пенсиите също би трябвало да се случи, само че изрично не по метода, по който е импортиран от БСП”, съобщи Митева. Според нея при преизчисляването всички пенсионери би трябвало да получат нарастване, а освен избран брой от тях.

Председателят на Народното събрание сподели още, че това, което не приема, е популизмът.



„ Да, доста е хубаво да се дават обещание доста пари, само че би трябвало да се вижда действителната картина”, сподели тя. Затова апелът и молбата ѝ към политиците, към Народното събрание, към президента и към Министерския съвет е да се спре с популизма и да стартира да се приказва за действителните дейности, които би трябвало да се извършат. Според нея Народното събрание е почнал да работи добре, има обединяване към някакви параметри, по тази причина е обнадеждена, че актуализацията на бюджета ще се случи.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В една университетска публика професорът чете лекция към този момент няколко часа наред. - Извинете, че приказвам толкоз в детайли, само че нямам часовник! - споделя той. - Зад… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКолко значими са гените за триумфа на децата в училищеВместо това услугата ще стане част от Гугъл AssistantМузиката на " Евърли брадърс " е повлияла нацяло потомство групи през 60-те години - от Джон Ленън и Пол Маккартни от " Бийтълс ", които при започване на кариерата си са известни като " Форевърли брадърс ", до " Саймън и Гарфънкъл ", " Бийч бойс ", " Бърдс " Няма лек за деменцията, само че няколко изследвания откриха, че можете да предприемете дейности, с цел да поддържате мозъка си здравКПКОНПИ одобри второ решение за спор на ползи при кмета на столичния регион " Красно село " Росина СтаниславоваПолицията в Пловдив открива самоличността на човек, който е бил прегазен от трен в региона на жп линиите на моста на Камотевския възел в градаКамила в никакъв случай няма да елементарни на Меган Маркъл, че е наранила принц ЧарлзЧлен на афганистанските сили за сигурност е погубен, а трима са ранениСлед връщането на талибаните на власт в Афганистан Анкара се приготвя за бежанска вълна и към този момент строи стена по границата си с Иран. Тя обаче няма да спре потока, споделя специалистът по миграцията Орхан Дениз в изявление за ДВПричината за това е крайният дефицит на чипове, а производството си компанията ще спре за известно време в Япония, Северна Америка, Китай и Европа.В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 5,90%. Процентът бележи лек растеж по отношение на предходното денонощие, когато беше 5,57%Мъск показа плана по много необикновен начинАхмад Масуд сподели, че няма да съобщи на талибаните регионите, които контролираПроучват развиването на антитела при неимунизираните деца в навечерието на новата образователна годинаДошлите лекари не са съумели да спасят живота муТони Блеър назова решението на Съединени американски щати да се отдръпват от Афганистан: „ имбецилно “От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР