П резидентът на САЩ Джо Байдън скоро ще напусне поста

...
П резидентът на САЩ Джо Байдън скоро ще напусне поста
Коментари Харесай

The Hill: Бивш лекар на Белия Дом предрече скорошна оставка на Джо Байдън

П резидентът на Съединени американски щати Джо Байдън скоро ще напусне поста заради своите "ограничени когнитивни качества ". Това мнение изрази конгресменът и някогашен доктор на Белия дом Рони Джаксън, представен от The Hill.

Както изяснява изданието, Джаксън взе участие в програмата на Fox News, която разиска скорошно изявление с американския водач. Водещият на предаването Шон Ханити разкритикува отговорите на Байдън на въпросите, като ги назова "напълно неразбираеми " и допусна, че психологичното здраве на президента се утежнява.

"Доналд Тръмп мина когнитивния тест. Той отговори вярно на всички 30 въпроса. Чух, че това е доста сложен тест. Не мисля, че Джо Байдън би могъл да го премине. Може ли такава оценка да се смята за обективна поради това, което следя " - попита Ханити Джаксън, написа "Фокус ".

"Точно по този начин, Шон, и го споделям през цялото време. Казвам, че тук се случва нещо. Казах това, когато Джо Байдън към момента беше претендент, и споделих, че единствено ще се утежни. И знаете ли какво? Наблюдаваме по какъв начин това се случва сега пред очите ни ", отговори Джаксън.

"Нещо съществено се случва с този човек (Байдън) и знаете ли, мисля, че той или самичък ще подаде оставка, или ще бъде уверен да подаде оставка в близко бъдеще заради медицински проблеми, или те ще би трябвало да се задейства 25-ата корекция, с цел да се избавим от този човек още в този момент ", добави по-късно Джаксън.

През юни Джаксън, който беше доктор от Белия дом при Тръмп и Обама, популяризира писмо, призоваващо Байдън да премине когнитивен тест, с цел да потвърди, че е задоволително здрав, с цел да служи като президент. Предложението му беше подкрепено от редица републиканци.

Междувременно самият Джаксън преди този момент е давал мощно спорни мнения за здравето на Тръмп. На брифинг през 2018 година в Белия дом той назова диетата на президента „ отлична “, макар че постоянно яде бързо хранене и не спортува, написа вестникът.

През май чиновниците на Белия дом обявиха, че Байдън ще бъде подложен на медицински обзор "по-късно тази година ". Обещаха, че ще разгласяват резултатите незабавно по-късно, напомня The Hill.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Вбесен брачен партньор крещи на жена си: - Толкова скърбя, че ръката ти не е изискал някой огромен простак, простак, олигофрен... - Поиска я! - И… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Ако Боно желае да направи соло запис, бих го окуражил и сигурно и другите биха го създали ", сподели басистът на U2 Адам КлейтънТова провокира шефът на Олимпик Броудкастинг Сървисис да излезе с позицияMepĸитe ca paзпиcaни в нoвa зaпoвeд нa здpaвния миниcтъp Cтoйчo KaцapoвУдарили са се тежкотоварен автомобил и две леки колиЗапочва вторият кръг от договарянията за съставяне на ново правителствоОколо 20 души се борят с пламъцитеНСТС поддържа актуализацията и на трите бюджета кардинално, само че с бележки във връзка с бюджета на НЗОКВижте по какъв начин да си ги приготвитеСтроителят на детската болница: Договорът с Министерството на здравеопазването не е стопиранТрима души са починали при злополука до симеоновградското село ПясъчевоДобре построеният режим на лягане и будене способства за по-здравословен метод на животСоциалната мрежа пусна услугата през браузър за iOSЦелта на плана е да се разпали въображението на децата и учениците, вдъхновявайки ги да насочат фантазиите си оттатък земната орбита - към Луната, Венера, Марс, и отвъдЕто няколко организационни трика, които ще лишават напрежението и ще върнат усмивкитеЕлизабет II откри трогателната причина да се усмихне и след гибелта на принц Филип
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР