П оследствията от това, което беше съобщено от американското правителство,

...
П оследствията от това, което беше съобщено от американското правителство,
Коментари Харесай

Какви ще бъдат последствията след санкциите от САЩ

П оследствията от това, което беше обявено от американското държавно управление, ще бъдат по-дълбоки от това, което наподобява на пръв взор. Това счита някогашният министър на защитата Бойко Ноев.

В предаването „ ” той направи своя прочит на последните събития. По думите му никой у нас не би трябвало да има подозрения, че тази президентска инструкция е юридически изискан акт.

Според Ноев има 3 изключително значими фрази в документа.

"Първото е за олигарха, който е подкупил български публични лица. Второто изречение е, че тези публични лица включват настоящ български политик. Не единствено корумпиран ли е бил публично държавно лице, само че то е и сега настоящ политически водач. Няма различен подобен с изключение на Бойко Борисов. Това е моят прочит ", съобщи Ноев.

"Отделно за ръководителя на друга партия има изречение, че Божков е щял да му даде пари, само че това не е рушвет. Това е поддръжка на политически деятел... Подкупът се касае единствено за настоящия политически водач ", съобщи Ноев.

"Ще излязат евентуално и зависимостите на основния прокурор Гешев от Пеевски. Това, което се приказва под сурдинка в обществото, евентуално ще придобие с времето материални и документални измерения. Склонен съм да се причисля към тези, които приканват Гешев да си подаде оставката ", сподели още Ноев.

Последствия съгласно него щяло да има и за Движение за права и свободи.

"Това, че Движение за права и свободи застана против американския президент ще има, съгласно мен, тежки последици за управлението на Движение за права и свободи ", сподели Ноев.

Запитан за какво Борисов е бил на среща при Херо Мустафа в деня, в който бяха оповестени глобите, Ноев сподели, че водачът на ГЕРБ не е бил поканен, а е изискал тази среща.

Според него Съединени американски щати въстават против стратегическата корупция в България.

"Стратегическата корупция на държавно равнище, която в комбиниране със стратегическата корупция на Руската федерация нанасят тежки вреди върху българската национална сигурност, а оттова и върху сигурността на нашите съдружници ", счита Ноев.

"Турски поток”, „ Белене” и военната промишленост са „ тройният шлем на Борисов”, за който той е поел ангажимент пред руснаците и поради това той получава тези укори, меко казано ", разяснява още Ноев.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР