Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от Игри на волята“ се

...
Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от Игри на волята“ се
Коментари Харесай

Гатьо от „Игри на волята“ бил в плен на талибани

Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от „ Игри на волята “ се трансформира в новия любим на публиката. 41-годишният мачо от Пловдив завоюва сърцата на феновете с естественото си държание и откровенията си.

 

Разбираемо е за какво той владее страстите си, държи на дисциплината и честната игра. Освен това има лидерски качества и както стана ясно, ще води останалите с твърда ръка. Той е кардинален човек, който намерено демонстрира какъв брой цени и се любува на живота.

 

 

Като командос в Кербала и Дивания, на няколко пъти е попадал под дъжд от патрони и дори е прекарал месец  във военнопленнически лагер – време, за което не приказва доста, известно е единствено, че е гладувал. По време на задача в Ирак е бил и заложник на талибани. Попадал е в няколко рискови обстановки. Самият той се показва като „ неосъждан, неотстъпчив, хладнокръвен “ и още на 18 години постъпва в Силите за специфични интервенции – с една дума командос. Има над 150 скока с парашут, взел участие е и в действителни бойни дейности.

 

Напуска, с цел да изкара повече пари, и да купи дом на фамилията си. От 15 години е персонална защита на състоятелен предприемач, чието име не загатва. Смята се, че става въпрос за човек от подземния свят. Изглежда недопечен човек и единствено жена му и близнаците им Младен и Рангел могат да накарат сърцето му да омекне. Заради техния комфорт той би направил и прави всичко.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР