Оздравителна програма за българските железници ще бъде обявена днес -

...
Оздравителна програма за българските железници ще бъде обявена днес -
Коментари Харесай

БДЖ с нова структура

Оздравителна стратегия за българските железници ще бъде оповестена през днешния ден - тя планува повсеместен проект за нов мениджмънт на жп превоза, измененията ще бъдат забележими до шест месеца, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Предвижда се вливане на БДЖ „ Пътнически транспорти “ и БДЖ „ Товарни транспорти “ в БДЖ Холдинг, като по този метод ще се сътвори национална компания БДЖ ЕАД “, заяви заместник-министърът на превоза и известията Илия Илиев.

Новата конструкция на БДЖ ще е по-ефективна в сходство с размера на пазара. С нея ще се отстранят съществени организационни недостатъци, които ще оказват помощ да се преодолее технологическата назадничавост на БДЖ. С тази промяна ще бъдат отстранени административни звена, които гълтам огромни разноски. Ще се сътвори добра база за развиване на транспортите и финансова непоклатимост, безапелационен е Илиев.

Важен детайл от преструктурирането е инвестицията в човешки капитал, подобряването на изискванията на труд и образование на личния състав. С новата конструкция ще се улесни възобновяване на железопътните системи със прилежащите страни, както и консолидираното на градската подвижност с европейската транспортна система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР